Elämä Suomessa

Kaupungit

Tietoa palvelusta

Infopankki on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

Infopankista käyttäjä löytää luotettavaa, omakielistä tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta. Lisätietoa Infopankin sivulla Sisällöntuotanto

Infopankin sivusto on responsiivinen. Sitä on helppo käyttää erilaisilla päätelaitteilla kuten älypuhelimilla tai tabletilla.

Sivuston käyttöä seurataan evästeiden avulla. Lue lisää sivulta Tietosuoja.

Infopankin kielet

Palvelun kielet ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, ranska, somali, espanja, turkki, kiina, persia ja arabia. Kieliversiot ovat keskenään identtisiä. Lisätietoja Infopankin sivulla Käännökset.

Lisäksi Infopankissa on linkkejä materiaaleihin, jotka on julkaistu muilla kielillä.

Tietoa paikallisista palveluista

Infopankissa on tietoa usean kunnan palveluista. Linkit kuntasivuille löytyvät oikean palstan Kaupungit-valinnan avulla. Kun käyttäjä on kunnan sivuilla, näytetään hänelle linkit aiheen perustietoon.

Kaupungit -sivulta löydät Infopankin kunnat kartalla. Lisätietoa Infopankin yhteistyökunnista.

Sivuston ylläpito

Infopankki-sivustoa ylläpitää Helsingin kaupunki. Infopankki-toimitus vastaa osioiden Muutto Suomeen, Elämä Suomessa ja Tietoa Suomesta sekä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten tietojen päivittämisestä. Muiden jäsenkuntien toimitukset vastaavat omien kuntasivujensa ylläpidosta.

Suomen ja ruotsin kielen kurssihaku Finnishcourses.fi on osa Infopankki-palvelua.

linkkiFinnishcourses.fi:
Suomen ja ruotsin kielen kurssejasuomi | englanti | venäjä

Infopankkia rahoittavat valtio ja yhteistyökunnat. Katso lisätietoja sivulta Rahoittajat.

Infopankin päätoimittaja ja vastaava toimittaja on Eija Kyllönen-Saarnio.

Historia

Infopankki.fi –verkkopalvelu julkaistiin vuonna 2003 Kansainvälisen kulttuurikeskus Caisan ja Helsingin kaupunginkirjaston yhteistyönä Helsingin kulttuurikeskuksessa.

linkkiHelsingin kulttuurikeskus:
Caisasuomi | ruotsi | englanti

Helsingin kaupunginkirjasto

Nyt Infopankki toimii Helsingin kaupunginkanslian Osallisuus ja neuvonta –yksikössä yhdessä Maahanmuuttoneuvonnan kanssa.

Osallisuus ja neuvonta

Infopankin esittelyvideo