Elämä Suomessa

Kaupungit

100 kuvaa ystävyydestä

SuomiFinland100-logoKuvakilpailu on päättynyt

Kuva kolmesta ystävästä voitti 100 kuvaa ystävyydestä -kuvakilpailun. Lue lisää tiedotteesta STT:n sivuilta:

http://bit.ly/2gYTfRv

Mitä?

Suomen 100 juhlavuoden kunniaksi Helsingin kaupunki järjestää 100 kuvaa ystävyydestä kuvakilpailun, joka kutsuu maahanmuuttajia ja Suomessa syntyneitä kertomaan ystävyydestä omien kuvien kautta. Kerro kuvan avulla, miten yleensä vietät aikaa ystäväsi kanssa tai mikä yhdistää teitä. Se voi olla yhteinen harrastus, mielenkiinnon kohde tai paikka jossa tutustuitte.

Missä?

Voit osallistua kilpailuun Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa käyttämällä julkisella tililläsi tunnistetta #100friendsfinland tai #100kuvaaystävyydestä.

Kuvia Instagramissa:
https://www.instagram.com/infopankki_finland

Kenelle?

Kilpailu on tarkoitettu erityisesti Suomeen muuttaneille ja heidän ystävilleen. Kilpailu haluaa tuoda esille mitä ystävyys on merkinnyt kantasuomalaiselle ja maahan muuttaneelle.

Palkinnot

Pääpalkintona on illallinen kahdelle Helsingissä (arvo 200 e). Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja. Kilpailun voittaja julkistetaan Helsingin kaupungintalolla 100 kuvaa ystävyydestä –tapahtumassa 26.10.2017.

Facebook-tapahtuma:
www.facebook.com/events/452175415156673

Kilpailun järjestäjät:
Helsingin kaupungin osallisuus- ja neuvontayksikön Infopankki.fi, asukasyhteistyö, Virka-galleria, Virka-info ja Kohtaamiskahvilat.

100 kuvaa ystävyydestä -flyer (pdf, 2 MB)

100 kuvaa ystävyydestä on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.
Lue lisää:
suomifinland100.fi

Ystävä Friend Amigo Amie Ven -teksti

Kilpailusäännöt

  1. Kilpailun järjestäjä

Nimi: Helsingin kaupunki, Infopankki
Y-tunnus: 0201256-6
Postiosoite: PL 1, 00099 Helsingin kaupunki

  1. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailu alkaa 20.5.2017 ja jatkuu 8.10.2017 saakka. Kilpailuun voivat osallistua kaikki muut paitsi kilpailun suunnittelussa mukana olleet Helsingin kaupungin työntekijät. Kilpailun järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen, jos osallistujaa epäillään sääntöjen vastaisesta osallistumisesta.

  1. Voittajien valitseminen ja arvonta

Kilpailun voittajan valitsee kilpailun järjestäjä. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Helsingin kaupungilla oikeus valita tilalle toinen voittaja.

  1. Palkinnot

Pääpalkinto on illallinen kahdelle helsinkiläisessä ravintolassa. Lisäksi arvotaan elokuvalippuja. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

  1. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistutaan julkisella Instagram, Twitter tai Facebook-tilillä. Kilpailun järjestäjä käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan arvonnan suorittamiseksi. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille eikä niitä käytetä markkinointiin.

  1. Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajakuvan Infopankin Instagram-, Facebook- ja Twitter-tilillä.

  1. Loukkaavat tai asiattomat sisällöt

Kuvat, jotka eivät liity kilpailun teemaan tai ovat muuten asiattomia, ei hyväksytä. Kuva ei saa loukata, halventaa tai syrjiä sukupuolta, etnistä alkuperää tai uskonnollista vakaumusta. Kuvan tulee olla Suomen lakien ja hyvän maun mukainen.

  1. Kuvien oikeudet

Osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että hän on luonut kilpailuun toimittamansa materiaalin itse ja ettei kuva loukkaa tekijänoikeuksia tai immateriaalioikeuksia. Kaikilta kuvissa esiintyviltä henkilöiltä pitää olla lupa julkaista kuva.

  1. Sääntöjen hyväksyminen

Osallistumalla kilpailuun, kuvaaja hyväksyy nämä ehdot.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin tai Instagramin käyttöehtoja.

Helsingin kaupungin järjestämät kilpailut Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä eivät ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin järjestämiä.